Prisliste

PRISLISTE

PRISER ER GÆLDENDE FRA September 2016

KONTINGENT

UNDER 18 ÅR                                                                                                                        250 KR. ÅRLIG

OVER 18 ÅR (FRA DET KALDENDERÅR, HVOR MAN FYLDER 18 ÅR)                300 KR. ÅRLIG

FAMILIE                                                                                                                                   500 KR. ÅRLIG

Boksleje 1 Våben 75.00 Kr. 2 eller Flere 100,00 Kr. Pr år.

SKYDNINGER                                                           A MEDLEM     B MEDLEM   IKKE MEDLEM

RIFFEL 15 M..

Under 18 År                              25 PATRONER                                25 KR.                 30 KR.              35 KR.

SENIOR                                     25 PATRONER                                35 KR.                 40 KR.              45 KR.

PISTOL 15 M.

Under 18 år                              35 PATRONER                                35 KR.                 40 KR.              45 KR.

SENIOR                                    35 PATRONER                                45 KR.                 50 KR.              55 KR.

PISTOL 25 M.

INCL. PATRONER:                                                                             65 KR.                 75 KR.             85 KR.

UDEN PATRONER                                                                             25 KR.                 30 KR.             35 KR.

Under 18 år               inc.patroner (billigste                                      45 KR.                 50KR               55 KR.

LUFTPISTOL OG LUFTRIFFEL 10 OG 15 M. (incl. Skiver)

Under 18 år                                                                                                 15 KR.                 20 KR.              25 KR.

SENIOR                                                                                                        20 KR.                 25 KR.              30 KR.

UNGDOM / DAMER                     45 HAGL ”DSU-skydning”                25 KR.                 30 KR.              35 KR.

SENIOR                                       60 HAGL ”DSU-skydning”                  30 KR.                 35 KR.              40 KR.

PATRONER I 50 STK. KASSER (excl. Skiver):

FEDERAL ELLER CCI, pistol og riffel (så længe lager haves)                                          -                       35 kr.

Standard Plus / Orange og Grøn Eley / RWS Pistol og Riffel                                            -                       45 kr.

Pistol Match / Lyserød SK / Pistol og Rifle Target                                                                 -                        45 kr.

Cal. 32 Magtech og S&B                                                                                                           -                      120 kr.

9 mm. Machtech LRN (ikke kappeklædt)                                                                               -                      120 kr.

9mm Epoxy ( Læbestift)´35 skud                                                                                                                      70 Kr.

Cal. 38 Machtech og S&B                                                                                                         -                      120 kr.

DIVERSE:

Skiver alene (6 stk. + 1 prøve)                                                                                        10,00 kr.

Enkelt skive                                                                                                                          2,00 kr.

Norma banepatron, 6.5*55 mm.     Pr.stk                                                                         7,50 kr.50 Stk. 375,-kr.

1 kasse HAGL, 500 stk., 4,5 mm.  Pistol / riffel                                                                70.00 kr.

Sikkerhedspløk, diverse kalibre                                                                                       fra 15 kr.

T-shirt m. tryk og Trøje m. tryk                                                                              Spørg om pris

Intro kursus på pistol Ca. 2 ½ Time                                                                              250 Kr Pr. person

Afholdes efter Behov tilmelding nødvendig.

*** Kun 3 skydninger som IKKE medlem ***

Priser for B-medlemmer gælder for medlemmer, der ikke skyder konkurrenceskydning i den pågældende disciplin for Vadum Skytteforening

PRISER JUSTERET PGA. DEN GENERELLE PRISSTIGNING PÅ AMMUNITION